Restaurant Casa Jacinto es va fundar el 1982 per Jacinto Esteve i Marcela Merlo al racó més tranquil de Palma, Gènova.
“L’hostaleria és un sector que conec des de ben jove i en el qual vaig estar molt vinculat, degut a que un membre de la meva família, el meu oncle Gonzalo, regentava un restaurant en aquesta mateixa zona. Ell va ser el que em va donar la meva primera oportunitat i del qual vaig aprendre molt. Anys més tard, el meu interès per ser creatiu em va portar a emprendre i vaig obrir el meu propi restaurant al costat de la meva dona”.

Més de 35 anys dominant la graella, i innovant i oferint carns selectes, el més característic de la carta, encara que mantenint una selecció de varietats de peix i marisc. A més de ser distingit per la gastronomia mallorquina i espanyola.

“Recordo els inicis difícils, a causa de que la infraestructura d’aquell moment era tan complexa per adquirir la matèria primera que volíem que va caldre “picar de peus” fins a aconseguir proveïdors. Per exemple, el cuixot ibèric de gla procedent d’Extremadura i Salamanca (Guijuelo). El mateix passava amb la carn de bou. “. Durant els primers 23 anys, Casa Jacinto va estar situat en un local petit al centre de Gènova, però per diversos motius i amb molta nostàlgia ens acomiadàrem per seguir creixent a un establiment més gran i confortable per a tothom. Després d’aquesta llarga trajectòria, només podem agrair la confiança dipositada per part dels nostres clients, equip i família.