Home

Restaurant casa jacinto

Restaurant Casa Jacinto és un dels llocs emblemàtics de Gènova, Palma, on assaborir la millor cuina mallorquina i especialitat en carns a la brasa. A més, oferim peix i marisc a la graella, arrossos, postres casolanes, i una gran varietat de vins.

Carns a la brasa

Som especialistes en carns a la brasa i oferim les millors carns nacionals i internacionals: cuixot ibèric de gla, llom alt angus, picanha black angus, tomahawk … Més de 35 anys dominant la graella.

Cuina mallorquina

Una de les més conegudes de la Mediterrània. A la nostra carta podràs trobar els plats tradicionals de la gastronomia de l’illa com el frit mallorquí, els cargols, les sopes mallorquines, tumbet…

Gran varietat de vins

Comptam amb un ampli celler de vi amb aproximadament 200 referències diferents seleccionades i pensades per al maridatge perfecte. Diversitat de matisos, sabors i denominacions d’origen.

Graella y carns selectes

Lloc immillorable

El Restaurant Casa Jacinto és un establiment modern, amb un ambient familiar i d’accés fàcil. Disposem de dues plantes, una terrassa coberta, aparcament privat, ascensor amb accés per a persones amb discapacitat i sales per a grups i celebració d’esdeveniments (reserva prèvia) amb connexió a Internet i possibilitat de videoconferència.
Direcció
Camí Tramvia 37, 07015 (Gènova)
Palma de Mallorca. Illes Balears.
Informació
i reserves

(+34) 971401858

Horari
Dilluns a diumenge 13:00h a 17:00h i de 19:00h a 00:00h
Dimecres TANCAT
Close
Close